Preskočiť na hlavný obsah

Darčekové balenia a tipy na darčeky

Darčeky vám rada zabalím 


Každý rok balím väčšinu darčekov pod stromček. Viem, mohla by som ich "odfláknuť" taštičkou (čo sa niekedy deje), ale vždy si nájdem čas, aby som aspoň jeden - dva balíčky zabalila do baliaceho papiera a do toho balíčka okrem darčeku dala aj trochu zo svojho času. Mám rada šuchot papiera, odvíjanie lepiacej pásky a všelijaké mašličkovanie... balenie darčekov je pre mňa vždy radosť.

Tento rok som dostala taký nápad, že by bolo skvelé, keby som vám s balením darčekov mohla pomôcť. Z množstva darčekových balení kozmetiky si viete vybrať, no ak je darček kúpený ako dar, treba ho ešte zabaliť, poprípade vhodiť do taštičky. 

A tak, keď do poznámky pri produkte, alebo na konci objednávky napíšete "VIANOCE" (alebo mi zavoláte, napíšete email), daný produkt vám rada zabalím.

Okrem pozitívnych ohlasov /fandím si/ - "Jéj, to je milé.", "Super", "Aspoň mám o starosť menej" tiež očakávam, že neulahodím všetkým. Nie som totiž profesionálna balička a dnešná prvá objednávka na zabalenie skončila tak, že sa mi od nervozity páska lepila na ruky a stále som nebola so sebou spokojná ... no proste sa vo mne ozvali výčitky typu "No čo som si to zas na seba vymyslela." :) 

"V jednoduchosti je krása".  Keďže sme "naturalcare", nečakajte prosím žiadne nablýskané papiere a obrovské mašle. Používam krabice, krabičky, baliaci papier v naturálnych farbách, špagátiky, drevené ozdoby, mnou háčkované ozdôbky ale tiež zopár "nie-prírodných" materiálov, ktorými sa snažím balíček doladiť tak, aby bol oku-milý. 😊. Skôr jednoduchý.


Tipy na darčeky

Poprosila som našu brigádničku-študentku-Lenku, aby mi z jej pohľadu urobila zoznam produktov, ktoré by vedela u nás na www.naturalcare.sk vybrať pre svoju kamarátku, sestru, mamu, babku, otca.  Vznikol neuveriteľne dlhý zoznam produktov, ktoré by dopriala svojim najbližším🙈 . Úplne ju chápem, som na tom podobne (dúfam, že také sme viaceré). Zoznam som musela značne skresať.

Ako prvé by som zablúdila určite do hotových darčekových balení. A v ďalšom kroku by som kombinovala výrobky, ktoré by som si nechala zabaliť 😊. Keďže nie každý máme neobmedzený rozpočet, snažila som sa, aby naša peňaženka ostala ako tak plná aj po vianočných nákupoch :D.  

Kamarátke / kolegyni / pani učiteľke by sme vybrali:

Hotový balíček: 

Poskladané výrobky: 

Skombinovať si môžete čokoľvek, čo sa vám u nás páči.


Mame / babke / starkej by sme vybrali:

Hotový balíček: 

Poskladané výrobky: 
Dal by sa urobiť nekončený zoznam možností, ktoré zaručene potešia každú žienku, ktorá má rada grécku kozmetiku. (Váhate? Kľudne mi zavolajte, napíšte. Rada vám poradím s výberom.)

Bratovi/ otcovi / dedovi by sme vybrali:

Hotový balíček: 

Aj ja som si všimla, že muži majú toho pomenej🤔 . Ale ruku na srdce .... kozmetika poteší viac mužov alebo ženy? Žiadneho som nevidela hovoriť "waaaaau", keď rozbaľoval pod stromčekom penu po holení :D. 

Skombinovať sa dá všeličo. No záverom chcem povedať, že vám rada s výberom pomôžem, poradím a keď budete o to stáť, tak aj zabalím 🎁🎀🎄.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Ako to všetko začalo

Píše sa rok 2007 a mesiac po svadbe pristávame s manželom prvýkrát na Rodose.   Začiatok dovolenky je trochu hektický. "Ževraj" som obliata kávou vďaka turbulenciám v lietadle (toto si teda vôbec nepamätám 😊 ) a môj kufor končí v inom hoteli ako má. Ešteže je večer, z autobusu nič nevidím, cítim len vôňu mora a leta. Ráno je našťastie všetko v poriadku, kufor ma čaká na recepcii a dovolenka môže začať. Prvý dojem je neutrálny. Pochádzam z Kysúc, kde je vždy všetko zelené alebo pod snehom, takže vysušená krajina a „holo-kopec“, pri ktorom teraz bývame, ma moc nevedia očariť.   Ale potom to postupne začína, výlet do Lindosu, potulky historickým Rodosom, plavba loďou do Stegny a hŕba mini marketov, ktoré lákajú nielen čačkami ale aj oblečením a kozmetikou. Oblasť Kolymbie nám učaruje. Maličké učupené taverny s vynikajúcim gréckym jedlom a premyslenou stratégiou majiteľov, ako si kúpiť ďalšie a ďalšie pivo Mythos alebo iný nápoj (ku každému dostanete solené arašidy alebo puk

Cretan dittany

Zdroj: http://hermionesgarden.blogspot.sk /2011/05/origanum-dictamnus-dittany-of-crete.html Cretan dittany / Origanum dictamnus/ , dittany of Crete alebo hop majoran sú všetko názvy pre rastlinku rastúcu najmä v skalnatých horských oblastiach  Kréty.   Snaha o preklad do slovenčiny bola márna. Na botanickom fóre mi bolo doporučené používať latinský názov. Veľmi milá pani zo SAV prehľadala slovenské názvoslovie druhov a záhradkárske encyklopédie. Všade sa používa len s vedeckým menom bez prekladu do slovenčiny. Keďže ide o rastlinku príbuznú s oreganom a pamajoránom, môžme ju prekladať ako krétsky pamajorán alebo pamajorán z Kréty (Origanum dictamnus), ide však len o opisný tvar, nie doslovný preklad.   Ide o endemický druh ostrova Kréta, prirodzene rastie len na tomto ostrove, pestuje sa však aj v iných oblastiach pre farmaceutický priemysel. Pestuje sa v Embaros-e (na úpätí hôr Dikti pri Heraklione, je centrom pre pestovanie bylín) a v okolitých dedinách južne od He

Prečo vyskúšať tuhé mydlá a tuhé šampóny?

  Prečo vyskúšať tuhé mydlá a tuhé šampóny?   Nejde o trend, ktorý býva niekedy neúprosný, ale skôr o celkové výhody, ktoré tieto tuhé šampóny a  tuhé kondicionéry ponúkajú. Už niekoľko mesiacov sú v ponuke tuhé šampóny a  tuhý kondicionér od spoločnosti VisOlivae. Nejde len o ich neskutočnú vôňu, ale aj fakt, že sa dajú kúpiť aj podľa typu vlasov – či už pre všetky typy , normálne a suché ; či mastné vlasy, dokonca šampón proti vypadávaniu vlasov .  Zaujímavý je tuhý šampón určený  na zjednotenie mosadzných tónov blond, bielych alebo sivých vlasov. Jeho sýta fialová farba je úplne úžasná. Zoberte si zloženie: kaolín, olivový olej, pšeničné proteíny, med, ricínový olej, bergamotový olej, bambucké maslo, kakaové maslo, vitamín E, arganový olej, levanduľový olej, vavrínový olej, olej z listov pelargónie, rozmarínový olej..... uf, kto to dočítal do konca. Podľa mňa „pecka“. Samé dobré veci pre naše vlasy.   Nie som v obore kozmetiky nejaká hviezda, no porovnaním zloženia tých